vineri, 18 ianuarie 2013

Despre usi industriale sectionale

Portile industriale sectionale sunt alcatuite din panouri sandwich de 45mm grosime sau panouri cu rame din aluminiu extrudat.

Avantaje: economie de spatiu, diversitate (culori, vitrari), diverse modalitati de rabatere, functie de conditiile din teren, foarte buna izolare termica si fonica, posibilitatea accesului pietonal.

Dimensiuni maxime: 15m latime.Culori standard pentru panourile sandwdich: exterior: antracit RAL 7016, alb RAL 9002, maro RAL 8014, gri RAL 9006, gri RAL 9007, alb RAL 9016, rosu RAL 3000, albastru RAL 5010; interior: RAL 9002;
Panourile vitrate sunt eloxate E6/EV1.
Usile se pot vopsi la cerere la exterior si/sau interior in orice nuanta RAL.

Feronerieinox

Rabateri: multiple modalitati de rabatere in functie de conditiile din teren, pentru o economie de spatiu maxima.

Acces pietonal: usi pietonale inglobate cu prag mare sau prag mic, usi pietonale alaturate cu sau fara supralumina identice ca aspect cu usile sectionale.

Automatizare
Automatizarile industriale electromecanice ireversibile pot include motoare electrice de:

- 24Vcc - pentru posibilitate de dotare cu baterii pentru pauze frecvente de curent si un ciclu de utilizare intensiv (50%)
- 230Vca - pentru puteri mai mari si o gama mai mare de variante disponibile, unde este suficient un ciclu de utilizare mai redus - pâna la 40%
- 380V - pentru cazurile unde forta conteaza si este necesara o frecventa de utilizare sporita (60%)

Selectia automatizarii se face dupa evaluarea conditiilor de functionare si constructive ale usii sectionale industriale. Un rol important revine studierii conditiilor în care urmeaza sa functioneze automatizarea.
Automatizari Usi Industriale - Proprietati

Unitatile de comanda se alimenteaza de la 230Vca sau 380V (dupa caz).
Ele dispun de o mare varietate de functii specifice usilor sectionale automatizate si de intrari specifice pentru comenzi (comutatoare, comanda radio etc.) si elemente de protectie (fotocelule, muchie sensibila etc.)

Modele speciale: usi vitrate panoramice, usi sectionale rapide, usi sectionale cu ax rigid, usi pentru garaje subterane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu